Cherchez à arrow classic rock festival?

arrow classic rock festival
Arrow Rock Festival 2006 in Lichtenvoorde Metalfan.nl Concert Review.
Het programma van Arrow Rock Festival 2006 is ziekelijk goed. Naast oude rotten en graag geziene gasten als Deep Purple, Status Quo, Dio, Uriah Heep en Ray Davies staan er namelijk een hele reeks zeer verrassend namen op het programma.
Arrow Classic Rock.
Een overzicht van de Classic Rock Hits op Arrow van het afgelopen uur vind je hier! Samengesteld door de luisteraars: de ARROW ROCK 500. De lijst van 2017 én de prijswinnaars vind je hier! Arrow Blues Box, Arrow SymfoMania en Arrow High Voltage zijn de specials voor de échte liefhebbers!
Arrow Rock Festival Wikipedia.
In 2007 verhuisde het festival naar het meer centraal gelegen Walibi World bij Biddinghuizen, voor de laatste editie in 2008 werd gekozen voor het Goffertpark in Nijmegen. Het festival profileerde zich met classic rock, en bracht naast grote namen uit de jaren 70 en 80 ook jongere rockbands en artiesten. Het werd georganiseerd vanuit de radiozender Arrow Classic Rock.
Arrow Rock Festival Wikipedia.
Arrow Rock Festival is a rock festival that takes place on a yearly basis since 2003 in the Netherlands. This festival presents mostly classic rock bands. The original location for the festival was Lichtenvoorde; until 2007 when the venue changed to Biddinghuizen.
BREAKING NEWS! Eindelijk we mogen. Stronghold Festival Facebook.
STRONGHOLD Festival gepland! Iedereen herinnert zich wellicht de eerste edities van het Arrow Classic Rock Festival te Lichtenvoorde. Een unieke locatie met een fantastische sfeer. Genieten van de klassiekers van bands en artiesten die gedurende enkele decennia vele mensen muzikaal hebben gevormd.

Contactez nous