Résultats pour rock muziek jaren 60

rock muziek jaren 60
Platenconnectie: Girls Want To Have Rock n Roll.
Je hoort ze allemaal op Olympia Classics De lekkerste muziek uit de jaren 60 t/m 90. 24 uur per dag 7 dagen per week. Kunnen ze jou ook niet lang genoeg duren? Luister dan op maandagavond van 8 tot 10 naar. de 12 Inch Monday met alleen remixen, lange en live versies. Platenconnectie: Girls Want To Have Rock n Roll.
DJ Zano Muziek Rock.
Recensie: The Platters Rock.
Deze plaat bevat dertig nummers die een schitterende inkijk geven in de rock n roll groove die de groep had, allemaal oorspronkelijk uitgebracht in de periode dat ze uitkwamen op het Mercury label. De meeste nummers, waaronder behoorlijk veel covers, zijn onbekend, maar geven een schitterend sfeerbeeld van de rockmuziek uit de jaren 50 en begin 60 en laten horen waarom The Platters voorlopers waren voor tientallen bands en groepen uit de zwarte gemeenschap, die de weg vonden naar de mainstream poplijsten. Een heerlijke plaat voor liefhebbers van muziek uit dat tijdperk, maar ook voor hen die meer willen weten over die tijd en van de oorsprong van de hedendaagse populaire muziek.
Rock n roll vintage? De perfecte band op jullie feest BandZoeker.
Hieronder zie je de beste acts in de categorie Rock n roll vintage. Advies of hulp nodig bij het boeken? Neem contact met ons op en wij helpen jou de beste band te vinden! Filters 1 Filters verwijderen. Aantal bandleden oplopend. Aantal bandleden aflopend. Niet te hard, niet te zacht, maar altijd de sfeermakers van jullie feest! Een ongedwongen duo bestaande uit twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Wil je gaan dansen? Dan kan je dansen. Wil je dat nietdan, is dat ook goed! Niks moet en alles mag. Nice Dice kan op verschillende manier. 850 2 Check beschikbaarheid Beschikbaarheid. Jim the Piano Traveller. Jim the Piano Traveller. Ongedwongen Charmant Verzoekjes. Jim the Piano Traveller is een top-pianist, zanger en entertainer. Maar nog veel meer dan dat. In zijn eentje vormt hij een complete band. Jim the Piano Traveller is zeer veelzijdig, heeft een enorm repertoire en laat de meest uiteenlopende stijlen de revue passeren. Van sfeervolle achtergrond muzie. 800 1 Check beschikbaarheid Beschikbaarheid. Exit De akoestische coverband Exit bestaat drie ras muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdient hebben. Met een voorliefde voor de pop/rock muziek van de jaren 60 tot nu.
50th 60th Rock and Roll day SSP-HAL.
Hier kun je genieten van classic autos, jukeboxen, vintage kleding, vinyl platen en natuurlijk van geweldige Rock And Roll muziek, verzorgd door The Outbond Scallywag Carnival en de Eightball Boppers. Goede rock and roll muziek is één, maar een mooie rock and roll dans maakt het compleet. Dus pak je rock and roll pakje/ jurkje uit de kast en ga met de voetjes van de vloer. Ook zullen diverse stands je terug brengen en je smaak pupillen laten proeven van deze mooie jaren.
Hayfever Rock n Roll and Sixties Cover Band Home.
Hayfever is dé Rock Roll en Sixties band van Nederland! Het drietal brengt een ode aan de swingende jaren 50 RockRoll en hippe jaren 60 beat muziek. Van Memphis Tennessee tot Liverpool! Dit zorgt voor een gevarieerd repertoire waarbij de grootste hits worden gespeeld die herkenbaar zijn voor iedereen.
Rock Roll uit Amerika Cultuurpad.
Rock-n-roll ook wel voluit rock and roll is de naam van een muziek en dansstijl die in de jaren 1950-60 in de Verenigde Staten opkwam. Als muziekstijl is het een stijl in de popmuziek waarin veelal gebruik wordt gemaakt van zang vaak meerstemmig, elektrische gitaren, saxofoon in de beginjaren en drumstel.
West-Brabants 60s Rock Roll Archief West-Brabants 60s Rock Roll Archief.
West-Brabants 60s Rock Roll Archief. De bedoeling van deze site is om informatie over rock-'n'-roll' bands gitaargroepen en artiesten uit Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal en de regio West-Brabant over de periode 1959 1969 bijeen te brengen. Het is een brokje nostalgie, maar ook een passie voor de muziek van de gitaargroepen uit die tijd, die mij tot het verzamelen van dit materiaal bracht.
Jaren 60 band Boeken? De ideale sixties band op jullie feest BandZoeker.
Acapella Akoestisch Allround Band met bn er Blazers Blues Brassband caribisch Chanson Country western Crazy piano band Disco Dj live muziek Eighties nineties Funk Gospel Hits van nu Klassiek Medley Met saxofonist Nederlandstalig Reggae Rock Rock n roll vintage Soul Tango Tribute band Wereldmuziek Folk Kindermuziek Oktoberfest Minder. Bruiloft Bedrijfsfeest Receptie Festival Studentenfeest Meer. Verjaardag Dorpsfeest Carnaval Sportvereniging Kerstborrel Walking dinner Koningsdag Kinderfeest Minder. Bekijk 16 Artiesten. Een leuke jaren 60 band op jullie feest?
Toe-eigening van rockmuziek in België in de jaren 60 Poppunt.
Home Popthesis 2008 Toe-eigening van rockmuziek in België in de jaren 60. Toe-eigening van rockmuziek in België in de jaren 60. Tags: 2008, communicatie, genre, globalisering, masterscriptie, media, rock., Onderwijsinstelling: Universiteit Gent. Maarten Van Ginderachter. Student: Marieke Vangheluwe. In mijn masterproef heb ik onderzocht in welke mate rockmuziek in Vlaanderen werd toegeëigend vanaf eind jaren vijftig tot begin de jaren zeventig. Men kan dit proces zien in de context van globalisering van de rockmuziek die vanuit de Verenigde Staten en Groot-Brittannië overwaaide naar de rest van de wereld. Toch gingen de verschillende landen op een eigen manier om met deze muziekgenres. Door deze inkleuring ontstond er tegelijkertijd een lokaliseringstendens. Onder toe-eigening versta ik hier het eigenmaken van muziek en het niet louter ontvangen of imiteren van het genre.
Theater Dakota: Rock Band Florence.
Volg ons: Rock Band Florence. Lekker terug naar de sixties, naar de rockmuziek van toen. Oudere muzikanten uit Escamp verzamelden zich en voila: geweldige rockmuziek, zomaar uit het stadsdeel. Er was zoveel animo dat er verschillende band zijn geformeerd: de Florence Rockt Bands, initiatief van Musicon en Florence. Die bands met muzikanten van leeftijd 55 uit Escamp treden op zondag 25 september op in Theater Dakota. Naast het optreden van de bands in de theaterzaal van Dakota is er meer: een heuse Sixties Middag. Met: een expositie over de jaren 60, een DJ in de foyer en mooie, nostalgische verhalen uit de sixties.

Contactez nous