Chercher à rock muziek jaren 60

rock muziek jaren 60
Platenconnectie: Girls Want To Have Rock n Roll.
Je hoort ze allemaal op Olympia Classics De lekkerste muziek uit de jaren 60 t/m 90. 24 uur per dag 7 dagen per week. Kunnen ze jou ook niet lang genoeg duren? Luister dan op maandagavond van 8 tot 10 naar. de 12 Inch Monday met alleen remixen, lange en live versies. Platenconnectie: Girls Want To Have Rock n Roll.
Recensie: The Platters Rock.
Deze plaat bevat dertig nummers die een schitterende inkijk geven in de rock n roll groove die de groep had, allemaal oorspronkelijk uitgebracht in de periode dat ze uitkwamen op het Mercury label. De meeste nummers, waaronder behoorlijk veel covers, zijn onbekend, maar geven een schitterend sfeerbeeld van de rockmuziek uit de jaren 50 en begin 60 en laten horen waarom The Platters voorlopers waren voor tientallen bands en groepen uit de zwarte gemeenschap, die de weg vonden naar de mainstream poplijsten. Een heerlijke plaat voor liefhebbers van muziek uit dat tijdperk, maar ook voor hen die meer willen weten over die tijd en van de oorsprong van de hedendaagse populaire muziek.
Rock n roll vintage? De perfecte band op jullie feest BandZoeker.
Hieronder zie je de beste acts in de categorie Rock n roll vintage. Advies of hulp nodig bij het boeken? Neem contact met ons op en wij helpen jou de beste band te vinden! Filters 1 Filters verwijderen. Aantal bandleden oplopend. Aantal bandleden aflopend. Niet te hard, niet te zacht, maar altijd de sfeermakers van jullie feest! Een ongedwongen duo bestaande uit twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Wil je gaan dansen? Dan kan je dansen. Wil je dat nietdan, is dat ook goed! Niks moet en alles mag. Nice Dice kan op verschillende manier. 850 2 Check beschikbaarheid Beschikbaarheid. Jim the Piano Traveller. Jim the Piano Traveller. Ongedwongen Charmant Verzoekjes. Jim the Piano Traveller is een top-pianist, zanger en entertainer. Maar nog veel meer dan dat. In zijn eentje vormt hij een complete band. Jim the Piano Traveller is zeer veelzijdig, heeft een enorm repertoire en laat de meest uiteenlopende stijlen de revue passeren. Van sfeervolle achtergrond muzie. 800 1 Check beschikbaarheid Beschikbaarheid. Exit De akoestische coverband Exit bestaat drie ras muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdient hebben. Met een voorliefde voor de pop/rock muziek van de jaren 60 tot nu.
Toen BZN nog stevige rock maakte uDiscover Holland.
Hoe begrijpelijk dat ook is, daarmee verdient de muziek in kwestie het natuurlijk niet om door de vergetelheid opgeslokt te worden. Alles is bovendien goed gekomen. BZN is uiteindelijk toch beroemd geworden en het oude werk heeft onder verzamelaars van obscure rock uit de jaren zeventig een welverdiende cultstatus gekregen.
De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden Museum RockArt. De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden Museum RockArt.
Ontdek ons verhaal. De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden, van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock n Roll, in de vorm van popmemorabilia, beeld, geluid en info.
Big Bucks Pop En Rock Duo.
Muziek in uw winkelcentrum. Sax en gitaar duo. Star sisters trio. Bossa nova band. Buena vista band. Cajun zydeco band. Country folk band. Dance classics band. Easy listening band. Gipsy jazz band. Hot club de france band. Jaren 40 band. Jaren 50 band. Jaren 60 band. Jaren 70 band. Jaren 80 band. Jaren 90 band. Tachtiger jaren band. Top 40 band. Zuid amerikaanse band. Big Bucks pop en rock duo.
VAN ROCK TOT ROLL Festival op de Nieuwstraat.
De muzikale invulling zal worden gedaan door n 4-tal bands en DJ in stijl van het thema: Van" Rock Tot Roll muziek door de jaren heen. Een variatie van Rock n Roll met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 90 en stevige Rock bands en vaste DJ Heavy P zullen elkaar op t podium afwisselen tussen 16.00 1.00 uur.
Jaren 60 band Boeken? De ideale sixties band op jullie feest BandZoeker.
Acapella Akoestisch Allround Band met bn er Blazers Blues Brassband caribisch Chanson Country western Crazy piano band Disco Dj live muziek Eighties nineties Funk Gospel Hits van nu Klassiek Medley Met saxofonist Nederlandstalig Reggae Rock Rock n roll vintage Soul Tango Tribute band Wereldmuziek Folk Kindermuziek Oktoberfest Minder. Bruiloft Bedrijfsfeest Receptie Festival Studentenfeest Meer. Verjaardag Dorpsfeest Carnaval Sportvereniging Kerstborrel Walking dinner Koningsdag Kinderfeest Minder. Bekijk 16 Artiesten. Een leuke jaren 60 band op jullie feest?
Muziekencyclopedie Symfonische Rock.
Ook wel kortweg symfo genoemd. Rockmuziek die ontstaat aan het einde van de jaren zestig en die gekenmerkt wordt door lang uitgesponnen nummers vol tempo en themawisselingen, waarin niet zelden elementen van de klassieke muziek zijn verwerkt. Ook wel progressieve rock genoemd.
Rock Roll uit Amerika Cultuurpad.
Rock Roll uit Amerika. Rock-n-roll ook wel voluit rock and roll is de naam van een muziek en dansstijl die in de jaren 1950-60 in de Verenigde Staten opkwam. Als muziekstijl is het een stijl in de popmuziek waarin veelal gebruik wordt gemaakt van zang vaak meerstemmig, elektrische gitaren, saxofoon in de beginjaren en drumstel.
Is rock nu écht dood? Nieuwsbericht NPO Radio 2.
Rappers hebben de toekomst. Het" bedroevende is dat rock op een dood punt is aanbeland, zegt Roger Daltrey in de krant The New York Times. De" enige mensen die nog iets zeggen dat ertoe doet, zijn rappers, terwijl de meeste popmuziek betekenisloos en niet gedenkwaardig is" Het zijn stevige uitspraken van de man die samen met de rockband The Who furore maakte in de jaren 60 en 70, volgens velen de gloriedagen van de rockmuziek.

Contactez nous