Cherchez à rock en roll dansen?

rock en roll dansen
De basispas leren van rock n roll dansen.
De leukste Rock n Roll DanslessenDé gezelligste dansschool! Leer dansen op Rock Roll, Rockabilly en Swing muziek bij Dance Read More. Rock n Roll Dansdemonstraties Voor een gezellige en sprankelende Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz. kiest u natuurlijk ook voor een dansact Read More.
Dansschool Fabulous Fifties Rock n Roll Dansschool Fabulous Fifties voor Rock n Roll danslessen, feesten en evenementen.
Altijd al willen weten hoe je Rock n Roll, Boogie Woogie, Rock n Roll voor 55, Barn Dance en Lindyhop danst? Bij Dansschool Fabulous Fifties leren wij je het graag in een ongedwongen sfeer op een gezellige locatie! Bij gelegenheid wordt er ook Rock n Roll Acrobatiek gegeven. Bij ons staat plezier in het dansen voorop.
Rock n Roll in Brabant Omroep Brabant.
Die laatste is een moeilijke man die steevast te laat kwam om op te treden, weigerde om een geleende Mercedes terug te geven en tijdens zijn optredens de gitaar niet eens stemde. Volgens rock n roll junkie Herman Brood maakte Mac Taple échte muziek.
Dansen in de buurt van Breda op klassieke of moderne manier.
Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons dansen in de buurt van Breda en verschillende soorten dansstijlen kiezen. Van Salsa tot Rock n Roll tot Jazz-dance of Tango. Deze manier van dansen kunt u bij ons leren in de buurt van Breda in een groep of in uw eentje.
Dansen Volwassenen.
Privéles hoeft niet alleen maar te bestaan uit het aanleren van een foxtrotje. Wij geven lessen in alle dansen en stijlen: country, rock roll, tango, dirty dancing of willen jullie een dans die je op you tube hebt gezien, een eigen nummer of willen jullie een flashmob, alles is mogelijk!
Lessen Rock and Roll, Boogie Woogie en Lindy Hop Dansen.
En in de beginnerscursus beginnen we van voor af aan. Heb je nog nooit een stap gedanst of wil je wel eens rock and roll leren dansen, dan is dit de juiste cursus voor je. Deze cursus is geschikt voor alle leeftijden.

Contactez nous